Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek


Az Eladó 

VIJA-FA Kft.
2351 Alsónémedi, Haraszti út 120/b
Tel/fax: 06-29/338-837
Rendeléshez használható e-mail cím: info@vija-fa.hu

 

A Vevő

A VIJA-FA Kft.  Internetes áruházában azok vásárolhatnak, akik elfogadják jelen üzletszabályzatot. 

 

Megrendelés

A VIJA-FA Kft.  Internetes áruházban a megrendelés interneten keresztül lehetséges. Az áruházban látható termékek ára az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót tartalmazza. A kiválasztott terméket a megrendelő űrlap kitöltésével tudja megrendelni. Az űrlap kitöltése után az áruház automatikusan e-mailt küld a vásárlás részleteivel.A megrendelés  csak a visszaigazolást követően lép érvénybe! Az esetleges adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk.

 

Fizetés

A megrendelt termékek árát, a vevő előre utalással tudja kiegyenlíteni. 

 

Házhoz szállítás / áru átvétele

A megrendelt termékeket belföldön a visszaigazolás után 3-5 munkanapon belül házhoz szállítjuk. A házhoz szállítás díja az egész ország területén: bruttó 2740 Ft. Ez a díj magába foglalja a szállítási és csomagolási költséget 30kg-os súlyhatárig. E felett kérje egyedi ajánlatunkat.

Bruttó 30.000 Ft feletti egyösszegű megrendelés esetén a kiszállítás díjmentes!

Az áru átvételekor a vevő elismervénnyel vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést. 

 

A vásárlástól való elállás joga

A megrendelt termékek kézhez vételétől számított nyolc napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben a VIJA-FA  Kft. köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a vevő viseli.A VIJA-FA  Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik.Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül semmilyen körülmények között nem veszünk vissza.

 

Garancia, szavatosság

Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. A szállítási sérülést csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a csomag átvételekor a sérülésről jegyzőkönyv készült. Amennyiben a csomagolás sérült és erről nem készült jegyzőkönyv, úgy az ebből eredő kár az ügyfelet terheli. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

 

Személyes adatok

A vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. A VIJA-FA  Kft. a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók a VIJA-FA  Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. 

Viszonteladóknak

Amennyiben Ön regisztrált viszonteladónk, akkor kérem jelentkezzen be!Kosár

Az Ön kosara üres.