Faáru

Fakanál kerek 20 cm-es

Az ételkészítés művészete az ujjaidban

 

A Kerek Fakanál 20 cm-es egy olyan elengedhetetlen konyhai eszköz, amely segít megvalósítani az ízeket és textúrákat, amelyeket mindig is el akartál érni az ételeidben. Legyen szó levesekről, szószokról vagy bármilyen étel elkészítéséről, ez a fakanál az ideális választás a konyhai teendőkhöz.

 

Fő jellemzők


Kiváló minőségű anyag
A fakanál tartós natúr kezeletlen bükkfából készül, amely ellenáll az étel savas hatásainak és hőmérséklet-változásoknak, így hosszú élettartammal rendelkezik.

 

Kerek forma
A fakanál kerek formája lehetővé teszi, hogy könnyedén keverd és forgasd az ételeket, anélkül hogy károsítanád a serpenyők vagy lábasok bevonatát.

 

Ergonomikus fogantyú
Az ergonomikus fogantyú kényelmes fogást biztosít, így hosszabb ideig is kényelmesen használhatod az eszközt anélkül, hogy fáradtnak éreznéd magad.

 

Könnyen tisztítható
A fakanál könnyen tisztítható, akár kézzel, akár mosogatógépben. Az anyag nem karcolódik, és megőrzi eredeti állapotát akár hosszú távon is.

 

Univerzális méret
A 20 cm hosszúságú kerek fakanál ideális méretű, hogy mindenféle étel elkészítéséhez használhasd, és egyszerűen tárolhatod a konyhádban.

 

A Kerek Fakanál 20 cm-es az ételkészítés művészetét varázsolja az ujjaidban. Legyen szó főzésről, sütésről vagy keverésről, ez az eszköz segít, hogy minden étel tökéletesen elkészüljön. Tedd megrendelésed most, és hozd be otthonodba ezt az alapvető konyhai eszközt, amely nélkülözhetetlen minden konyhában.

 

 db   KosárbaBruttó 182 HUF

Viszonteladóknak

Amennyiben Ön regisztrált viszonteladónk, akkor kérem jelentkezzen be!Kosár

Az Ön kosara üres.